Persoonlijk en betrouwbaar
Efficiƫnt
Kwalitatief
Transparant

De zoektocht naar scholen

Er zijn een aantal belangrijke vragen die diepgaande kennis en informatie over het onderwijssysteem vereisen. Het is vooral van belang dat kinderen zich naadloos kunnen aanpassen aan het opleidingsniveau dat zij in het thuisland doorlopen hebben en dat zij zich thuis voelen op een school of opleiding. Dat maakt de gevolgen van een verhuizing voor hen een stuk beter te hanteren.

Wij realiseren ons dat het belangrijk is om uw kinderen zoveel als mogelijk op hun plaats te krijgen in hun nieuwe omgeving. Het vinden van een geschikte (internationale) school is daar een groot onderdeel van en wij zullen dan ook ons uiterste best doen om passend onderwijs te vinden. Global Relocation Compass heeft een focus op het onderwijssysteem en kan ten aanzien hiervan moeiteloos adviseren. Naast het bovenstaande informeren wij u over de aanvraagprocedures en scholingskosten.

Kinderopvang

Het verzorgen van een baby is een grote verantwoordelijkheid. Daarom is een kinderopvang die bij uw voorkeuren past van groot belang. Wij bekijken wat de mogelijkheden in uw regio zijn met uw specifieke situatie als uitgangspunt. Daarnaast informeren wij u over de kinderbijslag, mocht die op u van toepassing zijn.

Het zoeken van de school