Persoonlijk en betrouwbaar
Efficiënt
Kwalitatief
Transparant

Over ons

Global Relocation Compass begeleidt u bij elk aspect van de relocatie en coördineert de internationale verhuizing stap voor stap. Wij realiseren processen op maat, die voldoen aan de relevante wetgeving en adviseren actief over alle relocatieprocedures op de meest kosteneffectieve manier.
Uiteraard zijn wij op de hoogte van veranderingen in de wet- en regelgeving met betrekking tot immigratie en belastingen.

Onze ondersteuning omvat een verscheidenheid aan diensten. Of het nu gaat om één service, complete pakketten of een interim opdracht, wij denken graag met u mee. Of u nu werkgever, werknemer of particulier bent, uw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt.

 

Video: wie zijn wij als Global Relocation Compass?

Even voorstellen

Alexandra Paulina
Alexandra zit al meer dan 20 jaar in het vakgebied “Global Mobility”. Deze term bestond nog niet toen ze begon. De dienstverlening omtrent relocatie en immigratie stond nog in de kinderschoenen.
Alexandra is begonnen bij Deloitte, waar ze de eerste stapjes mocht zetten op het gebied van internationale overplaatsingen. Ze kreeg direct de smaak te pakken. Vervolgens heeft zij bij diverse gerenommeerde multinationals meer ervaring opgedaan, zoals het opzetten van de immigratie afdeling samen met een team bij Ernst & Young.

Het werken bij multinationals is een goede leerschool geweest, maar Alexandra had de behoefte om kennismigranten meer persoonlijke aandacht te geven en directer betrokken te zijn bij het proces. Deze ruimte heeft zij gevonden als freelancer, en zo is Global Relocation Compass ontstaan. Haar droom om de krachten te bundelen met iemand die dezelfde passie heeft voor het werken in de relocation industrie, en veel dromen en ideeën heeft over deze business, heeft zij gevonden in Saskia. Samen vormen zij het kompas voor bedrijven als het gaat om vraagstukken omtrent immigratie, relocation en HR.
Alexandra is gespecialiseerd in bijzondere immigratie- en HR-vraagstukken. Zij bijt zich hierin vast om samen met de klant tot het beste resultaat te komen.

Saskia Koeckhoven
Saskia heeft ruim 7 jaar ervaring in Global Mobility met de focus op erkend referentschap, payrolling en kennismigrantenprocedures (IND aanvragen, immigratie, 30% regeling, scholing, relocation). In de beginjaren heeft zij haar kennis vergaard bij een dienstverlener op het vlak van relocation. Alexandra deed opdrachten voor ditzelfde bureau.

De passie voor het werk bracht de twee letterlijk en figuurlijk bij elkaar, en sinds 2022 bestaat Global Relocation Compass daarmee uit twee gepassioneerde en ervaren Global Mobility specialisten. Hun doel? Een tevreden en blije opdrachtgever en werknemer. Dit doen zij door het proactief ontzorgen op het gebied van relocation en immigratie.

Wilt u ook een tevreden en blije opdrachtgever worden?
Wij maken graag kennis om de relocation, immigratie- en/of HR-processen te verzorgen voor u.

Waarom tevreden klanten u voorgingen?

  • Persoonlijke benadering is ons ding, ongeacht of u een zakelijke klant, werknemer of particulier bent. Uw behoeften is onze focus.
  • Wij weten de weg in de complexe en soms verwarrende procedures.
  • Uw tijd en budget respecteren wij en werken daardoor kostenefficiënt.
  • Onze focus ligt op kwaliteit en niet kwantiteit.
  • We werken met ervaren en zorgvuldig gekozen partners.
  • Toewijding, flexibiliteit en eerlijkheid zit in ons DNA.
  • Transparantie staat centraal in onze communicatie.
  • Wij werken volgens de AVG-regelgeving en gaan uiterst discreet om met persoonsgegevens in een beveiligd systeem.
  • Wij werken niet met bindende contracten, wel zo makkelijk en toegankelijk om onze service een keer te proberen.


Global Relocation Compass vindt voor u de coördinaten naar uw nieuwe thuisland…
Contacteer ons via info@globalRcompass.nl of 06 823 80 801.

Prettige samenwerkingen

Wij zijn dankbaar voor de fijne samenwerking met verschillende klanten. Bij deze een aantal voorbeelden:

Reviews van tevreden expats

Sergio Mesquita

Alexandra was verantwoordelijk voor mijn verhuizing binnen Nederland. Zonder haar expertise zou dat onmogelijk zijn geweest.

Joana Valente

Alexandra was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en hielp me gedurende het hele proces, van het bezichtigen van het huis tot het tekenen van het contract. Uitstekend!

Marios Fotiou

Ze heeft het hele proces veel gemakkelijker laten lijken dan het eigenlijk is. Dank u Alex!

Diogo A B Lobo Fernandes

Ze ging altijd een stapje verder zonder mijn voorkeuren te compromitteren. Ze was heel proactief en dynamisch en leverde een uitstekend resultaat, ver boven mijn verwachtingen. Ze is een heel positief en veerkrachtig persoon die nooit opgeeft.