Persoonlijk en betrouwbaar
Efficiënt
Kwalitatief
Transparant
Over ons

Leer ons kennen

Wij bieden advies op maat. Dat doen wij succesvol door onze jarenlange ervaring, expertise en betrokkenheid. Global Relocation Compass werkt samen met zorgvuldig gekozen partners die het klappen van de zweep kennen. Met deze partners streven wij naar een zorgeloos traject voor u. Dat levert u zowel een tijds- als kostenbesparing op, maar ook minder stress. U kunt zich blijven focussen op waar u goed in bent. Wij doen waar wij goed in zijn: proactief ontzorgen!

Over ons

Dit is wat we doen

Bij Global Relocation Compass zorgen we ervoor dat u kunt genieten van de vooruitzichten op uw nieuwe avontuur. We begeleiden u bij elk aspect van uw relocatie en coördineren uw relocatie stap voor stap. Wij realiseren een relocatie op maat, die voldoet aan de relevante wetgeving en adviseren actief over alle relocatieprocedures op de meest kosteneffectieve manier.

Onze ondersteuning omvat een verscheidenheid aan diensten. Of het nu gaat om één service of om complete pakketten, wij denken graag met u mee. Of u nu werkgever, werknemer of particulier bent, uw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt.

We volgen voortdurend de veranderingen in de wet en regelgeving* met betrekking tot immigratie en belastingen en houden u daarover op de hoogte.

*op basis van de aanhoudende pandemie beperkingen monitoren wij nog scherper dagelijkse veranderingen en toepassingen die van belang zijn in algemeen en voor u en/of uw bedrijf.
Over ons

Waarom hebben wij tevreden klanten?

  • Waarom hebben wij tevreden klanten?
  • We richten ons op de persoonlijke benadering, ongeacht of u een zakelijke klant, werknemer of particulier bent. We hebben de focus op u en uw behoeften.
  • We weten de weg in de complexe en soms verwarrende procedures en we delen graag onze kennis.
  • We werken kosteneffectief, we respecteren uw budget en uw tijd.
  • We werken met ervaren en zorgvuldig gekozen partners.
  • We bouwen op kwaliteit en niet op kwantiteit.
  • Wij zijn een klein en toegewijd bedrijf. Daarom zijn we uiterst flexibel en kunnen we kostenefficiënt werken.
  • We zijn rechttoe rechtaan, transparant in onze communicatie en daarom gemakkelijk te volgen.
  • Wij werken volgens de AVG-regelgeving en gaan uiterst discreet om met persoonsgegevens in een beveiligd systeem.

Global Relocation Compass vindt voor u de coördinaten naar uw nieuwe thuisland…

Reviews

Tevreden klanten!

Wat hebben zij ervaren?

Sergio Mesquita

Alexandra was verantwoordelijk voor mijn verhuizing binnen Nederland. Zonder haar expertise zou dat onmogelijk zijn geweest.

Joana Valente

Alexandra was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en hielp me gedurende het hele proces, van het bezichtigen van het huis tot het tekenen van het contract. Uitstekend!

Marios Fotiou

Ze heeft het hele proces veel gemakkelijker laten lijken dan het eigenlijk is. Dank u Alex!

Diogo A B Lobo Fernandes

Ze ging altijd een stapje verder zonder mijn voorkeuren te compromitteren. Ze was heel proactief en dynamisch en leverde een uitstekend resultaat, ver boven mijn verwachtingen. Ze is een heel positief en veerkrachtig persoon die nooit opgeeft.