Persoonlijk en betrouwbaar
Efficiënt
Kwalitatief
Transparant
Onze diensten

Alles voor een zorgeloze overplaatsing

Global Relocation Compass biedt advies op maat en ondersteunt waar nodig tijdens het gehele immigratie en relocatieproces. Wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende (HR) vraagstukken. Wij adviseren, ondersteunen en bieden passende oplossingen voor elke situatie. Betrokkenheid is vanzelfsprekend voor ons.
Met minimale inspanning van uw kant behalen wij het maximale resultaat voor u.
Ook kunnen wij als interim inspringen als het ontbreekt aan mankracht of kennis.
Verder werken wij niet met bindende contracten, wel zo makkelijk en toegankelijk om onze service een keer te proberen.

Wij doen waar wij goed in zijn: proactief ontzorgen!

Advies

Vraag vrijblijvend advies, wij helpen graag verder

Bij een relocatie komen veel verschillende aspecten kijken en wij snappen dat u en de kennismigrant hierdoor het overzicht kunnen kwijtraken.
Gelukkig is Global Relocation Compass gespecialiseerd in deze trajecten en zijn wij hier om u te helpen. Wij zorgen dat alles netjes en tijdig geregeld wordt, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wel zo fijn om processen met een gerust hart te kunnen uitbesteden.

Of het nu gaat om een verhuizing uit Nederland of naar Nederland, voor drie maanden of voor drie jaar, voor een alleenstaande of voor een gezin? Voor dit en alles daaromheen bent u van harte welkom. Wij begeleiden graag in relocatie en immigratie.

Voor details neem contact op via info@globalRcompass.nl of 06 823 80 801.

Reviews

Tevreden klanten!

Wat hebben zij ervaren?

Sergio Mesquita

Alexandra was verantwoordelijk voor mijn verhuizing binnen Nederland. Zonder haar expertise zou dat onmogelijk zijn geweest.

Joana Valente

Alexandra was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en hielp me gedurende het hele proces, van het bezichtigen van het huis tot het tekenen van het contract. Uitstekend!

Marios Fotiou

Ze heeft het hele proces veel gemakkelijker laten lijken dan het eigenlijk is. Dank u Alex!

Diogo A B Lobo Fernandes

Ze ging altijd een stapje verder zonder mijn voorkeuren te compromitteren. Ze was heel proactief en dynamisch en leverde een uitstekend resultaat, ver boven mijn verwachtingen. Ze is een heel positief en veerkrachtig persoon die nooit opgeeft.