Persoonlijk en betrouwbaar
Efficiënt
Kwalitatief
Transparant
Onze diensten

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Global Relocation Compass richt haar dienstverlening op zowel bedrijven als particulieren. Wij luisteren, adviseren, ondersteunen en bieden passende oplossingen voor elke situatie. Betrokkenheid is vanzelfsprekend voor ons. Met minimale inspanning van uw kant behalen wij het maximale resultaat voor u.

Advies

Vraag een vrijblijvend advies aan, wij helpen u graag verder

Wij snappen dat er veel verschillende aspecten komen kijken bij een relocatie. Daarom willen wij verschillende taken voor uit handen nemen. Verhuizing uit Nederland of vanuit een ander land naar Nederland; voor drie maanden of voor drie jaar; voor eenpersoons- of meerpersoons huishoudens? Voor dit en alles wat daartussen zit begeleiden wij u graag.

Reviews

Tevreden klanten!

Wat hebben zij ervaren?

Sergio Mesquita

Alexandra was verantwoordelijk voor mijn verhuizing binnen Nederland. Zonder haar expertise zou dat onmogelijk zijn geweest.

Joana Valente

Alexandra was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en hielp me gedurende het hele proces, van het bezichtigen van het huis tot het tekenen van het contract. Uitstekend!

Marios Fotiou

Ze heeft het hele proces veel gemakkelijker laten lijken dan het eigenlijk is. Dank u Alex!

Diogo A B Lobo Fernandes

Ze ging altijd een stapje verder zonder mijn voorkeuren te compromitteren. Ze was heel proactief en dynamisch en leverde een uitstekend resultaat, ver boven mijn verwachtingen. Ze is een heel positief en veerkrachtig persoon die nooit opgeeft.