Het inschakelen van kennismigranten biedt Nederlandse werkgevers de mogelijkheid om hoogopgeleid talent van over de hele wereld aan te trekken. Hoewel er specifieke eisen en procedures zijn waaraan voldaan moet worden, kan het inhuren van kennismigranten bedrijven in staat stellen hun groei en innovatie te stimuleren.

Cultureel bewustzijn op de werkvloer speelt een grote rol bij het in dienst nemen van expats. Gemixte teams waarin cultuurverschillen effectief overbrugd zijn, presteren tot wel 35% beter.
Dit resultaat kun je bereiken door bewust te zijn van de cultuurverschillen en vervolgens te werken aan het aanvullen van kennis over gebruiken, sociale normen en waarden in een specifiek land. Dit leidt uiteindelijk tot meer rendement voor organisaties, teams en persoonlijke groei. Zeer belangrijke toegevoegde waarden.

Global Relocation Compass helpt organisaties in het nemen van de juiste stappen, waardoor kennismigranten succesvol naar Nederland gehaald worden en een waardevolle bijdrage leveren aan de Nederlandse arbeidsmarkt.

Wij kunnen jou volledig ontzorgen in het immigratie- en relocatieproces.
Bel ons via 06 823 80 801 voor de gewenste hulp of stuur een mail naar info@globalRcompass.nl